sâmbătă, 26 noiembrie 2016

De unde putem cumpara lenjerii din bumbac satinat

Perioada sarbatorilor de iarna reprezinta cea mai frumoasa parte a anului, iar multi dintre noi o asteptam cu nerabdare, incantati de gandul la cadourile pe care urmeaza sa le primim. In schimb, cei care nu sunt atat de inspirati si nu stiu ce cadou sa ofere celor dragi, pot alege oricand lenjerii din bumbac satinat, fiind o decizie foarte inteleapta, intrucat aceste daruri se pot adapta la fiecare dormitor. In plus, exista modele pentru toate gusturile, fiind foarte usor sa se aleaga cea mai potrivita lenjerie, iar calitatea bumbacului satinat face ca somnul sa fie mai odihnitor, iar dormitorul sa para mai atragator.

Unde se gasesc?

Casa New Concept comercializeaza asemenea produse, de tipuri diferite, pentru toate gusturile si la cele mai bune preturi. Pe aceasta cale, clientii vor putea achizitiona totul online, fara sa piarda timpul prin magazine, avand la dispozitie chiar o oferta foarte atragatoare de tipul 1+1 gratis la fiecare lenjerie cumparata. In plus, vestile bune continua si prin faptul ca la comenzile de peste 399 de lei se acorda transport gratuit prin curier, in timp ce sistemul de fidelizare este avantajos datorita faptului ca se acorda discount la comenzile ce vor urma.

Calitate


Aceste lenjerii din bumbac satinat sunt foarte placute la atingere, iar datorita faptului ca sunt confectionate din cele mai bune materiale, durata de viata este de cativa ani, timp in care se vor prezenta in cele mai bune conditii. Mai mult, nici intretinerea nu este una complexa, ci trebuie respectate niste reguli simple si usor de tinut minte precum evitarea spalarii la masina la o temperatura mai mare de 40 de grade, deoarece in caz contrar exista riscul ca modelul sa se deterioreze. De asemenea, nu ar trebui folosite substante de innalbire, iar la calcare, fierul nu trebuie setat la mai mult de 120 de grade.

marți, 1 noiembrie 2016

Modele de cizme pentru femei lucrate handmade

Un must have a sezonului de toamna - iarna, indiferent de an, au fost si probabil vor ramane cizmele. Pe langa faptul ca putem gasi o multime de modele in magazine, acest model de papuci ne protejeaza cu siguranta atat de temperaturile mici de afara, cat si de vant sau de umezeala. Astfel, este usor ca in perioada rece sa fiti si in trend, alegand perechea de papuci potrivita.

Cizme mulate pe picior

Daca ne uitam mai atent la colectiile celor mai cunoscuti creatori de moda, putem observa ca in ultimele 4, 5 sezoane s-au axat foarte mult pe incaltamintea supradimensionata. In principiu, anul acesta modelele cautate sunt cele mulate pe picior, fie ca sunt din cauciuc, piele sau alte tipuri de materiale. Indiferent de model, acordati atentie cusaturilor deoarece acestea fac in principiu diferenta intre o pereche de calitate si una ieftina. Pentru femeile care vor modele mai speciale, Joyas va propune sa alegeti din categoria cizme dama handmade.

Cizme peste genunchi

Pentru ca in anii trecuti au fost in trend botinele, bocancii si cizmele scurte, anul acesta s-a trecut in cealalta extrema. Desi au fost purtate in deceniile trecute de catre militari, in acest sezon pot fi purtate de catre femei la pantaloni fuste sau rochii. In ceea ce priveste materialul, este indicat sa alegeti piele naturala moale, care poate fi purtata cu lejeritate peste genunghi.

Culori si imprimeuri

Daca unele persoane opteaza pentru modele simple, in nuante clasice, care sa nu atraga atentia, exista si femei care considera incaltamintea o piesa de arta. Pentru acestea, exista o multime de tipuri de cizme dama handmade cu diverse modele sau imprimeuri. Puteti sa alegeti mai multe combinatii de materiale, aplicatii metalice sau diferite impletituri de snururi. In ceea ce priveste culorile, la Joyas aveti de ales intre albastru, gri, rosu, visiniu, maro, kaki si bineinteles negru.