luni, 13 iunie 2016

Apartamente ieftine de inchiriat in Craiova

Unul dintre cele mai importante orase din sudul tarii, Craiova nu se remarca prin obiectivele sale turistice, insa atrage numerosi vizitatori in fiecare an si le ofera conditii foarte bune in hotelurile si pensiunile imprastiate pe toata suprafata sa. In schimb, pentru cei care nu sunt dispusi sa achite preturile ridicate ale unei camere de hotel situata in inima orasului, dar totusi cauta cazare in Craiova, trebuie sa aiba in vedere ca regimul hotelier este tot mai bine vazut.

Ce este regimul hotelier?

Acesta este mult mai bine dezvoltat in alte tari ale Europei si in Statele Unite si permite oaspetilor sa inchirieze un apartament doar pentru cateva zile, atat timp cat au nevoie. Aceasta solutie a ajutat asadar nu numai turistii, ci si oamenii de afaceri sau orice persoana care ajunge intr-un alt oras si are nevoie doar de o perioada scurta sa se cazeze la preturi foarte bune, spre deosebire de tarifele practicate de hotelieri.


Avantajele regimului hotelier in Craiova

Oaspetii isi pot alege un apartament, o casa sau o garsoniera, in functie de numarul de persoane ale grupului, insa cu cat acesta este mai mare, cu atat si tariful este mai mic. De asemenea, pretul poate fi negociat in functie de numarul de nopti cazate. Un mare avantaj este faptul ca aceste apartamente sunt localizate in orice cartier al marilor orase, astfel ca oaspetii se pot orienta in functie de locurile pe care doresc sa le frecventeze, fiind mult mai confortabil.

In plus, conditiile oferite sunt foarte bune, de la baie si bucatarie proprie in toate apartamentele, la aparat de are conditionat, internet wireless, masina de spalat in majoritatea. Regimul hotelier pare sa fie o solutie potrivita si pentru cei care nu sunt adeptii hotelurilor si politicilor acestora, astfel ca nu vor fi deranjati niciodata de cameriste sau alti angajati.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu