marți, 17 ianuarie 2017

Unde poti gasi oferte pentru un sejur in Zanzibar 2017



Insula Zanzibar este de departe cea mai mare din arhipelagul cu acelasi nume, fiind o destinatie foarte populara pentru turisti din toate colturile lumii. In plus, multi romani se intereseaza mai nou de oferte sejur Zanzibar 2017, pentru ca stiu ca aici pot avea parte de vacanta de vis, fiind o destinatie cu o cultura bogata, o istorie lunga, dar si cu peisaje idilice in sud si complexuri de lux in nord. Asadar, majoritatea oaspetilor sunt atrasi de frumusetile naturale si de conditiile intampinate, insa nu trebuie omise nici monumentele si muzeele gazduite aici.



Piata centrala

Aceasta a fost infiintata in 1904 si reprezinta locul potrivit unde turistii pot simti pe pielea lor atmosfera unei piete autentice, unde pot descoperi fructe tropicale, arome exotice si produse pe care nu le pot gasi in alte locuri din lume. Localnicii isi expun zilnic bunatatile, insa vizitatorii pot incerca si mancaruri din bucataria traditionala, pentru ca mai apoi sa incerce sa le prepare pe cont propriu.

Centrul vechi

Probabil ca nu se mai gaseste in nici un alt loc din lume ocazia de a face o plimbare pe o strada unde cladirile intruchipeaza arhitectura portugheza, britanica, araba, africana si indiana, iar in tot acest timp sa fie resimtite sunetele, luminile si aromele restaurantelor si bazararurilor traditionale. Astfel, o iesire in centrul vechi al insulei cu siguranta ca reprezinta o experienta unica.




Diferite activitati

Cei care acauta oferte sejur Zanzibar 2017 trebuie sa stie ca aici au parte de o multime de activitati pentru toate gusturile, iar cele mai multe dintre acestea se concentreaza in jurul plajelor. Printre cele mai populare se numara snorkeling, scufundari, plimbari cu caiacul, pescuit, wind surfing, practicarea a diferite sporturi pe plaja sau pe apa, insa nu trebuie omise nici aventurile din padurile cu fauna si vegetatie bogata.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu